Testimonials

Social media strategie:

“Ghislaine helpt mij met tips over het gebruik van social media als marketinginstrument. Ze leert mij op een andere manier te denken: niet te lang nadenken, gewoon doen! machines à sous gratuites sans téléchargement, vraag reacties van je volgers en pas toon en inhoud daarop aan. Ghislaine is een prettig persoon vol met ideeën, met wie ik makkelijk samenwerk. Ze is bescheiden, online casino mit willkommensbonus ohne einzahlung van de toren en in haar adviezen is ze to the point en aangenaam praktisch. Erik van Venetië, trainer en adviseur public affairs hetgrotelobbyen.nl

Cursisten Facebook en LinkedIn bij ZitOnline:

“Bij Ghislaine heb ik recent een praktische workshop ‘Zakelijke Facebookpagina’ gevolgd. Handig voor mij om te weten hoe het werkt én aan het einde van de ochtend had ik mijn ‘Zakelijke Facebookpagina’ http://www.facebook.com/DaadEnKracht al live. Ghislaine best bondage rope van zaken, ze is geduldig. Een aanrader, deze workshop.”
Willy Zeelen

“Na een korte, maar intensieve LinkedIn training, zie ik veel meer mogelijkheden die dit netwerk mij te bieden heeft. Gishlaine weet op een heel prettige en toegankelijke manier de werkbaarheid van LinkedIn duidelijk te maken. Zij richt de training heel praktisch in waardoor je direct met het medium aan de slag kunt.”
Marianne D.

Workshop ‘WordPress voor bloggers’:

“Voor mij als beginnend  blogger vond ik het erg leerzaam. Handig om vooraf vragen te stellen en die collectief te behandelen”
“Ghislaine gaf relevante informatie over hoe te bloggen met WordPress. Voor mij was het nieuwe informatie. Ik vond het goed dat ze de workshop gewijd heeft aan het beantwoorden van onze vragen. Daarnaast gaf ze ook algemene informatie over WordPress. Ze heeft flink haar best gedaan om informatie voor ons op te zoeken op het net, die ze met ons deelde.
“Ghislaine was vriendelijk en professioneel.”
“Top: Ghislaine heeft veel werk gemaakt van de vragen, daardoor was het heel praktisch en toegespits op onze vragen. Verder ook heel positief en authentiek.”

Workshop ‘Facebook en Twitter’ bij Jongerenwerk Heemskerk:

“De workshop sprak mij aan, er is mij vooral duidelijk geworden wat de mogelijkheden van Twitter zijn (hier wist ik niet veel vanaf)”
“De docent was prettig en duidelijk in haar presentatie en erg toegankelijk wat betreft het stellen van vragen. Haar enthousiasme werkte goed en samen met haar goede tips was dit hopelijk voor de jongerenwerkers een stimulans om zich meer te roeren op FB en TW.”